Öğretmenlerle yemekte buluştu…

GÖLBAŞI 24.11.2023 - 17:29, Güncelleme: 24.11.2023 - 17:29
 

Öğretmenlerle yemekte buluştu…

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle düzenlenen yemekte, ilçede görev alan öğretmenlerle bir araya geldi.

Gölbaşı Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle ilçede görev yapan öğretmenlere yemek verdi. Yemeğe Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İlçe Jandarma Komutanı Mikail Arıkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz katıldı. Keyifli ve renkli anlara sahne olan yemekte, öğretmenler ve katılımcılar Özgür Can Çoban'ın seslendirdiği şarkılarla doyasıya eğlendi. Protokol, öğretmenlere o eğlenceli anlarda eşlik etti. Başkan Ramazan Şimşek eşi Yeşim Şimşek'le dans etti. Öğretmenler, her daim yanlarında olan böyle özel bir günde kendilerini unutmayan Başkan Şimşek'e teşekkür etti. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, programda yaptığı konuşmada “Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyetimiz 100. Yılına ulaştı. Sizlerin yetiştirdiği öğrencilerle nice nice yüz yıllara ulaşacağımıza inanıyorum.   Hepinizin öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.  Gecenin sonunda öğretmenlerle fotoğraf çektiren Başkan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek, çiçek hediye etti.          
Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle düzenlenen yemekte, ilçede görev alan öğretmenlerle bir araya geldi.

Gölbaşı Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle ilçede görev yapan öğretmenlere yemek verdi. Yemeğe Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İlçe Jandarma Komutanı Mikail Arıkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz katıldı. Keyifli ve renkli anlara sahne olan yemekte, öğretmenler ve katılımcılar Özgür Can Çoban'ın seslendirdiği şarkılarla doyasıya eğlendi. Protokol, öğretmenlere o eğlenceli anlarda eşlik etti. Başkan Ramazan Şimşek eşi Yeşim Şimşek'le dans etti. Öğretmenler, her daim yanlarında olan böyle özel bir günde kendilerini unutmayan Başkan Şimşek'e teşekkür etti. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, programda yaptığı konuşmada “Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyetimiz 100. Yılına ulaştı. Sizlerin yetiştirdiği öğrencilerle nice nice yüz yıllara ulaşacağımıza inanıyorum.   Hepinizin öğretmenler gününü kutluyorum” dedi. 

Gecenin sonunda öğretmenlerle fotoğraf çektiren Başkan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek, çiçek hediye etti.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve golhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.