Gölbaşı Belediyesi’nden sınava girecek öğrencilere moral konseri...
Gölbaşı Belediyesi’nden sınava girecek öğrencilere moral konseri...
Gölbaşı Belediyesi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrenciler için moral ve motivasyon konseri düzenledi.
Gölbaşı Belediyesi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrenciler için moral ve motivasyon konseri düzenledi.
Konsere; Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Atatürk Sahil Parkı’nda gerçekleşen etkinlikte sahne alan Musa Göçmen Orkestrası, unutulmaz bir müzik şöleni sundu. Konserde; Barış Manço, Cem Karaca ve Erkin Koray şarkıları seslendirildi. Gençler ve aileleri konser boyunca çalan nostalji dolu şarkılarla doyasıya eğlendi.
“ASLA UMUTSUZLUĞA KAPILMAYIN”
Konserin açılışında konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı; “Gölbaşı’mızın bu güzel akşamında konserimize hoş geldiniz. 3 Haziran’da Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiğimiz seminerde sizlerle buluştuk, sohbet ettik. O gün sizlere moral vermek için konser düzenleyeceğimizin sözünü vermiştik. Bugün bu sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.
Sınava girecek gençlere başarılar dileyen Başkan Odabaşı; “Ben gençlerimize güveniyorum. Yorulmadan, çalışmadan, gayret göstermeden başarı gelmez. Bugün sizleri motive etmek istiyoruz. İstediğiniz sonucu alamazsanız bile asla umutsuzluğa kapılmayın. Çalışmaya devam edin, tereddüt etmeyin. Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bu Cumhuriyete sahip çıkın. Büyük Atatürk’ün dediği gibi; ‘Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır.’ Size sonuna kadar inanıyorum. Hepinizin alnından öpüyorum, Allah’a emanet olun. ” ifadelerini kullandı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.