BELLAS’a da el attı.
BELLAS’a da el attı.
Gölbaşı Belediyesi’nin büyük ortağı olduğu BELLAS LTD.ŞTİ alınan kararla anonim Şirketi’ne dönüştürülüyor.
Gölbaşı Belediyesi’nin büyük ortağı olduğu BELLAS LTD.ŞTİ alınan kararla anonim Şirketi’ne dönüştürülüyor.
Gölbaşı Belediye eski başkanı Erdal Eren tarafından kurulan limited şirketi o zaman ki kanunlarda belirtilen şartlarda kurulmuş. (ortaklık zorunluluk) limited bir şirketi.
Uzun süre atıl olarak duran ticari faaliyette bulunmayan şirket A.Nasır Haşlak’ın Başkanlığı döneminde ticari faaliyetlerini artırarak belediyenin birçok ihalelerini bünyesinde toplamaya başladı. Her seçilen belediye başkanının para konusundaki en büyük güvencesi oldu ve olmaya da devam ediyor. Yapılan ticari alış-verişlerin, parasal rakamların yükselmesi ve daha da yükselecek olması limited şirketinin anonim şirkete dönüşmesini zorunlu kıldı.
%97,5’i Gölbaşı Belediyesi’ne %2,5 ‘u Ahmet Gülhan’a ait BELLAS LTD. Şirketinin anonim şirketine dönüşecek olması bazı uyanık işadamlarının iştahını kabartmışa benziyor. Gölbaşı’nın zeki ve tuttuğunu koparan işadamlarından Hürriyet Ergezer, bu fırsatı kaçırmayarak ve her fırsatta bu şirketten zarar ettiğini dile getiren küçük ortak Ahmet Gülhan’ın %2,5’luk hissesini satın aldı. Buraya kadar her şey kanunu ve nizami fakat akıllardaki sorularda cevaplandırılmalı.
Olgun nur masaj yapmak isteyen beyler adres papim net link tıklamayı unutma
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.