AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı Seçim Startını Verdi...

GÖLBAŞI (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.05.2018 - 09:03, Güncelleme: 06.05.2018 - 09:03
 

AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı Seçim Startını Verdi...

AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı Seçim Startını Verdi...

Gölbaşı AK Parti İlçe Teşkilatı seçim startını verdi. Temayül yoklaması öncesi basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya gelen ilçe teşkilat yöneticileri, 24 Haziran erken genel seçim çalışmaları ve seçim stratejileri hakkında bilgi verdiler. İlçe Başkanı Selim Akceylan "Bügün itibarı ile yapılacak temayül  yoklaması sonrası 24 Haziran seçim hazırlıklarımız tamam. Seçim Kordinasyon Merkezimizi oluşturduk. Şimdilik 4 adet seçim birosu yeri belirledik ve tefrişatları sonrası açılışlarını yapacağız. Çalmadık kapı, ulaşmadık seçmen, derdini dinlemediğimiz kimse kalmayacak. Yeni sistemin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olacak olan Cumhurbaşkanımız  Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti iktidarını 24 Haziran seçimlerinin galibi yapacağız." dedi.  Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'da 24 Haziran seçimlerinin vatana ve millete hayırlı olması temennisinde bulundu.  Oluşturulan Seçim Kordinasyon Merkezi'nin Başkanı Serkan Akdoğan "Şeçim çalışmalarımız başlamıştır. Tüm arkadaşlarımı 24 Haziran seçimine kadar yoğun bir program bekliyor. Önderliğimizde yapılacak seçim çalışmaları neticesinde başarılı sonuç alacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden cumhurbaşkanı ve AK Parti'yi de iktidar yapacağız." dedi.
AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı Seçim Startını Verdi...

Gölbaşı AK Parti İlçe Teşkilatı seçim startını verdi. Temayül yoklaması öncesi basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya gelen ilçe teşkilat yöneticileri, 24 Haziran erken genel seçim çalışmaları ve seçim stratejileri hakkında bilgi verdiler. İlçe Başkanı Selim Akceylan "Bügün itibarı ile yapılacak temayül  yoklaması sonrası 24 Haziran seçim hazırlıklarımız tamam. Seçim Kordinasyon Merkezimizi oluşturduk. Şimdilik 4 adet seçim birosu yeri belirledik ve tefrişatları sonrası açılışlarını yapacağız. Çalmadık kapı, ulaşmadık seçmen, derdini dinlemediğimiz kimse kalmayacak. Yeni sistemin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olacak olan Cumhurbaşkanımız  Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti iktidarını 24 Haziran seçimlerinin galibi yapacağız." dedi. 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'da 24 Haziran seçimlerinin vatana ve millete hayırlı olması temennisinde bulundu. 
Oluşturulan Seçim Kordinasyon Merkezi'nin Başkanı Serkan Akdoğan "Şeçim çalışmalarımız başlamıştır. Tüm arkadaşlarımı 24 Haziran seçimine kadar yoğun bir program bekliyor. Önderliğimizde yapılacak seçim çalışmaları neticesinde başarılı sonuç alacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden cumhurbaşkanı ve AK Parti'yi de iktidar yapacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve golhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.