Bağımsız Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Murat Gökçen...

GÖLBAŞI 16.02.2024 - 12:35, Güncelleme: 16.02.2024 - 12:35
 

Bağımsız Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Murat Gökçen...

Yaklaşan 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde; vatandaş olan her bireyin demokratik hakkı olan seçilme hakkını kullanmak isteyen Murat Gökçen Gölbaşı Belediye Başkanlığı’na talip oldu.

Bağımsız belediye başkan adayı olarak seçimlere katılma kararı verdiğini dile getiren Gölbaşılı esnaf Murat Gökçen; “Birçok bakımdan tüm partilerden daha şanslı olduğumuzu düşünmekteyim. Hesabı sadece Allâh  ve bu ilçede de yaşayanlara vereceğiz. Kimseye bedel ödemeyeceğimiz gibi kimseyi de sırtımızda taşımak zorunda olmayacağız. Bu güzel ilçenin ve yaşayanlarının hak ettikleri yerde olmadığını bu ilçede de yaşayanlar çok iyi bilmektedir. Sadece bu ilçeye yapılacak beş yıldızlı bir otel ile kongre merkezi bile bizi dünya devletlerinin tanımasına vesile olacaktır. İmar çalışmalarıyla üretilebilecek arsalar müteahhitlik anlaşmaları ile ilçe yaşayanlarının konut ihtiyacını ciddi miktarda çözülebilecektir.  Göreve geldiğimde mevcut belediye personelinin konum ve statüsü ile oynanmayacak onların çalışma azmi desteklenecektir. Çıktığımız bu yolda sizlerin ferasetine, sağduyusuna ve hoşgörüsüne inanıyor, bu güveni suiistimal etmeyeceğimizi beyan ediyorum” dedi.
Yaklaşan 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde; vatandaş olan her bireyin demokratik hakkı olan seçilme hakkını kullanmak isteyen Murat Gökçen Gölbaşı Belediye Başkanlığı’na talip oldu.

Bağımsız belediye başkan adayı olarak seçimlere katılma kararı verdiğini dile getiren Gölbaşılı esnaf Murat Gökçen; “Birçok bakımdan tüm partilerden daha şanslı olduğumuzu düşünmekteyim. Hesabı sadece Allâh  ve bu ilçede de yaşayanlara vereceğiz. Kimseye bedel ödemeyeceğimiz gibi kimseyi de sırtımızda taşımak zorunda olmayacağız. Bu güzel ilçenin ve yaşayanlarının hak ettikleri yerde olmadığını bu ilçede de yaşayanlar çok iyi bilmektedir. Sadece bu ilçeye yapılacak beş yıldızlı bir otel ile kongre merkezi bile bizi dünya devletlerinin tanımasına vesile olacaktır. İmar çalışmalarıyla üretilebilecek arsalar müteahhitlik anlaşmaları ile ilçe yaşayanlarının konut ihtiyacını ciddi miktarda çözülebilecektir. 

Göreve geldiğimde mevcut belediye personelinin konum ve statüsü ile oynanmayacak onların çalışma azmi desteklenecektir. Çıktığımız bu yolda sizlerin ferasetine, sağduyusuna ve hoşgörüsüne inanıyor, bu güveni suiistimal etmeyeceğimizi beyan ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve golhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
aohbet islami sohbetler omegle tv türk sohbet cinsel sohbet dini chat etanj armatür juul iqos iluma