Şimşek mahalle ziyaretlerine devam ediyor...

31 Mart yerel seçimleri kapsamında çalışmalarına devam eden Şimşek, mahalle ziyaretlerine Boyalık Mahallesi, baba ocağı Yavrucuk Mahallesi ve Yurtbeyi Mahallesi’ni de ekledi. Ziyaretlerinde mahalle muhtarı ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sohbet eden Şimşek, “Gölbaşı İçin Canla Başla; Ayırmadan Ayrışmadan”, “Herkes için, Herkese Göre Belediye” sloganlarını kullandı.

Şimşek mahalle ziyaretleri sonrası yaptığı açıklamada; “AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanımız Sn. Selim Akceylan, MHP ilçe yönetimi ve Cumhur İttifakı’mızın kıymetli ilçe teşkilatlarıyla beraber Gölbaşı’mıza birlikte hizmet ettiğimiz değerli muhtarlarımız; Boyalık Mahallesi muhtarımız Aydın İnanlı, Yavrucuk Mahallesi muhtarımız Sn. Hasan Hüseyin Yaman, Yurtbeyi Mahallesi muhtarımız Sn. Ercan Aşkın ve kıymetli mahalle sakinlerimizle bir araya geldik.

“AŞK İLE ÇALIŞAN YORULMAZ” 

Gölbaşı'mızın geleceği için bir ve beraber olmaya devam edeceğiz.” diyen Şimşek konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bugüne kadar beni hiç yalnız bırakmayan hemşehrilerime desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Aşk İle Çalışan Yorulmaz. Gölbaşı'mızın geleceği için bir ve beraber olmaya devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi daim etsin.” dedi.