Yakup Odabaşı; “Gelin Gölbaşını hep birlikte yönetip geliştirelim”

Sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Odabaşı, 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında turlarını sürdürüyor. Yaptığı ziyaretlerde Odabaşı'na CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Nazım Sağlam, meclis üyesi adayları, ilçe yöneticileri, kadın kolları üyeleri, gençlik kolları üyeleri ve CHP’liler eşlik ediyor.

“GÖLBAŞILILARIN OYLARINA CHP ÇATISI ALTINDA TALİBİM”

Odabaşı; “Değerli Gölbaşı esnafımızı ziyaret ederek, Gölbaşı'mız için hayallerimizi anlattık, hayallerinizi dinledim. Samimi sohbetleri ve içten gülümsemeleri ile tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizle görüşmeye, hasret gidermeye devam ediyor, ilçemizin tüm sorunlarını birlikte değerlendiriyoruz. 2009'da sizlere verdiğimiz sözlerin ötesine geçtik; şimdi, Gölbaşı için daha büyük hedeflerle yola devam etme zamanı. Çalmadık, çaldırmadık. Kimseyi kayırmadık. Gelin Gölbaşını hep birlikte yönetip geliştirelim. Yediden yetmişe, hep birlikte, el ele vererek kazanacağız. Yeniden, daha fazlası için çalışacağız. Gölbaşılıların oylarına CHP çatısı altında talibim.” dedi.

GENÇLERLE BULUŞTU

Odabaşı gençlerle buluşmasında ise “Sevgili gençlerimizle bir araya geldik. Onları dinlemek ve farklı bakış açılarını almaktan oldukça keyif alıyorum. #gölbaşınınyarınları için, gençlerin geleceğini yeniden inşaa etmek için hizmet etmeye geliyoruz.” dedi.