Yakub Alperen Kaysi Muaythai'da gümüş madalya kazandı...

Şehit Yakınları Gaziler ve Korunmaya Muhtaç Çocuklar Spor Kulübü şampiyonaya 1 kişi ile katılım sağladı. Şehit Yakınları Gaziler ve Korunmaya Muhtaç Çocuklar Spor Kulübü sporcusu Yakub Alperen Kaysi 48 kg. Genç erkeklerde 1. Turda bay geçti. 2.Turda Ankara'lı rakibini nakavtla kazandı. 3. Maçı  çeyrek finalde  Kayseri'li rakibini nakavtla kazanarak yarı finale yükseldi.

4. Maçı yarı finalde Antalya'lı rakibini yenerek finale yükseldi. 5. Maçı finalde ise Tekirdağ'lı rakibine 2-1 mağlup olarak Gümüş Madalya kazandı.

Şehit Yakınları Gaziler ve Korunmaya Muhtaç Çocuklar Spor Kulübü Başkanı, Kulüp Fahri Antrenörü ve Muaythai Milli Takım Antrenörü Şenol Kaysi "Sporcumuz tüm katıldığı şampiyonalarda madalya kazanarak üstün başarı sağlayarak KickBoks'ta Dünya Şampiyonası'nda Milli Takımı temsil etmeye hak kazandı. Muaythai Gençler Türkiye Şampiyonası'nda sporcumuz Yakub Alperen Kaysi Türkiye 2. olarak  Muaythai Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Sporumuzu tebrik ediyor Muaythai Avrupa Şampiyonası'nda ve KickBoks Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek inşallah hedefimiz altın madalya kazanıp İstiklal Marşımızı okutup ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmak" dedi.