Üniversite öğrencileri nostaljik tramvay ile Gölbaşı turu yaptı…

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, diğer fakültelerden öğrenciler ve akademisyenler, “100. Yıl Kapsamında Tramvay Nostaljik Turu” etkinliğiyle Gölbaşı’nı gezdi. Öğrenciler gezi sırasında ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak nostaljik tramvayda güzel görüntüler oluşturdu.

“İLÇEMİZDEKİ ÜNİVERSİTELERİMİZLE İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ”

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek; “Hayata geçirdiğimiz ve geçireceğimiz projelerde her zaman ilçemizdeki üniversitelerimizle iş birliği içinde çalışıyoruz. Birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Hacı Bayram Veli Üniversitesi HEGSEM ve Gençlik Uygulama Merkezi’nden sorumlu akademisyenler, yerel yönetimlerin üniversitelerle iş birliği içinde olmasının, engelli bireyler ve gençlerin ilişkisi açısından önemli olduğunu vurgulayarak; “Gölbaşı Belediyemizin desteğini her zaman arkamızda hissediyoruz. Belediye Başkanımız Ramazan Şimşek’e ve belediyemize teşekkür ederiz. Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla öğrencilerimizle beraber hem onların Gölbaşı’nı tanımaları hem de ilçemize olan aidiyet duygularının gelişmesi amacıyla bu turu düzenledik. Çok güzel bir gezi oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” dedi.