U-16 Ankara Şampiyonu dualarla Bolu’ya uğurlandı

U-16 Ankara finalinde Hacettepe Spor’u penaltı atışlarıyla 6-5 mağlup ederek Türkiye Şampiyonası’nda Ankara’yı temsil etme hakkı kazanan Gölbaşı Belediye Spor U-16 Futbol Takımı Bolu yolcusu.

Bolu’da yapılacak olan Türkiye U-16 Şampiyonası’na katılmak için yola çıkan Gölbaşı Belediye Spor U-16 Futbol Takımını Gölbaşı Kaymakamı Tülay Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediye Spor Kulübü Başkanı Hayati Çal ve beraberindeki heyet dualarla yolcu etti.

Belediye Spor Kulübü önünde toplanan futbolcuları ve teknik heyeti ziyaret eden Kaymakam Bilgihan ve Başkan Duruay, oyuncuları teker teker tebrik ederek başarılar diledi. Genç futbolculara güvendiğini dile getiren Kaymakam Bilgihan, Bolu’dan da takımın başarılı bir sonuçla ile döneceğine inancının tam olduğunu ifade etti.

Başkan Duruay da alt yapıya verilen önemin meyvelerini topladıklarını kaydederek, Ankara Şampiyonu olan U-16 takımının gelecek vaat ettiğine vurgu yaptı ve Bolu’da düzenlenecek müsabakalarda da iyi ve kaliteli bir oyun sergileyeceklerini söyledi. Futbolcular dualarla Bolu’ya uğurlandı. 

Bolu’da yapılacak olan Türkiye U-16 Şampiyonası’na 65 ilden 111 takım katılacak. Maçlar 5-8 Nisan tarihleri arasında 20 grup üzerinden oynanacak. Üçerli 2 grup halinde oynanacak karşılaşmalarda grup birincileri final maçı yapacak. Şampiyon olan takım Türkiye Şampiyonası’nda ilk 20’ye girecek. Türkiye Şampiyonu olmak için yeşil sahada ter dökecek.

Gölbaşı Belediye Spor U-16 takımı grubundaki İstanbulspor, Düzcespor ve Zonguldak Spor ile karşı karşıya gelecek.