Türkiye yerel seçime kilitlendi...

Seçime girecek siyasi partiler, adaylarını ve meclis üyesi listelerini 20 Şubat'ta İlçe Seçim Kurulu'na vermişlerdi. 3 Mart’ta ise kesin aday listeleri ilan edildi. Takvime göre siyasi partiler ve adayları için 21 Mart’tan itibaren seçim propagandası ve yasaklar başladı.

PARTİLERİN ORTAK MESAJI

Gece gündüz demeden herkesin çalışmaya devam etmesi gerektiği ve kimsenin rehavete kapılmaması gerektiği yönündeki görüşler ortak açıklama gibi.

GÖLBAŞI'NDAKİ ÇALIŞMALAR

Seçim çalışmaları kapsamında son 1 haftalık süreci iyi değerlendirmek isteyen adaylar çalışmalarını hızlandırdılar. Gölbaşı Belediye Başkan Adayları yatırım, vaat ve projelerini peş peşe açıklamaya devam ediyorlar. İlçemizdeki partili ve bağımsız adayların seçim stratejileri hemen hemen aynı görüntüde. Programlar dahilinde mahalleleri ziyaretler art arda sıralanıyor. Kazanmak için son hamlelerini yapıyorlar.

31 MART’TA KİMLERİ SEÇMEK İÇİN OY KULLANACAĞIZ

2024 Türkiye yerel seçimleri, Türkiye’deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 1393 belediyede yapılacak seçimlerde belediye başkanları, büyükşehir belediye başkanları, belediye meclisi üyeleri, muhtar ve ihtiyar heyetleri belirlenecek.