Sünnet Şöleninde İsmail Altunsaray Sahne alacak…

Gölbaşı Belediyesi ‘2.Geleneksel  Toplu Sünnet Şöleni’ kayıtlarını tamamladı. 200 çocuğun sünnet olacağı özel gün kapsamında gerçekleştirilecek olan programlar hakkında konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “29 Ağustos’ta Geleneksel Toplu Sünnet Şölenimizin bu yıl ikincisini düzenleyeceğiz. 200 çocuğumuzu daha ücretsiz sünnet ederek, mutluluklarına ortak olacağız. Çocuklarımızın sünneti, Gölbaşı Belediyesi Sağlık Ocağımızda yapılacak. Geleneklerimizi yaşatmaya devam etmek için bütün çocuklarımızı aileleri ile şölenimize davet ediyoruz. 29 Ağustos’ta Gölbaşı Atatürk Sahil Parkı’nı adeta bir panayır alanına çevireceğiz. Bütün çocuklarımızın katılabileceği, renkli organizasyonları ve oyun alanlarını minik kardeşlerimiz ile buluşturacağız. Sünnet olan çocuklarımıza bisiklet hediyelerini takdim edeceğiz” dedi. 

Birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapılacak olan Sünnet Şöleni 29 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacak

İSMAİL ALTUNSARAY SAHNEDE OLACAK

Sünnet olan çocuklar ile bir araya geldikten sonra akşam saatlerinde konser programlarının da başlayacağını belirten Ramazan Şimşek “Gölbaşımız çocuk sesleri ile yankılanacak. Gerçekleşecek olan ‘Sünnet Şölenimizde sünnet olan evlatlarımız ile bir araya gelerek onlara hediyelerini takdim edeceğiz. Saat 20.00’da değerli sanatçımız İsmail Altunsaray konser verecek. Tüm çocuklarımız ve halkımız davetlidir” dedi.