Şen Kay'dan bayanlara Muay Thai kursu

“Daha Güçlü, Daha Hızlı, Daha Güvende Ol” sloganı ile yola çıkan Gölbaşı Şen Kay Spor Akademisi Kulübü bayanlara özel Muay Thai (Tayland Boksu) kursu açtı. 
Kadınların daha özgürce spor yapması ve kendilerini daha güvende, daha özgür hissetmelerini sağlamak için açılan kursun kayıtları başladı.
Şen Kay Spor Akademisi Kulübü'nde  Milli Takım antrenörü eşliğinde koordinasyon, kondisyon, dayanıklılık ve çabukluk atrenmaları yaptırarak kursta kadınların kendilerini savunmaları aralarında yetenekli olanlara lisans çıkartıp resmi müsabakalarda Gölbaşı'nı temsil etme ve madalyalar kazanma imkanı sağlanıyor.
Milli Antrenör Şenol Kaysi, "Uzakdoğu savunma sporları ve dövüş tekniklerinin en çekicisi, en hareketlisi olan Muay Thai Branşı tekme, yumruk, diz ve dirsekten oluşan ve kadınların her türlü saldırıya karşı birebir kendini savunması için Muay Thai  Sporunu öğrenmelerini tavsiye ediyorum. Haftada 3 gün bir buçuk saatlik çalışma sonrasında 750-900 kalori enerji harcatması nedeniyle kadınların da günümüzde büyük ilgi gösterdiği spor haline geldi." dedi.
Şen Kay Spor Akademisi Kulübünde verilen kursla ilgili detaylı bilgi almak isteyenler 0312 485 20 85 numarasını arayarak detaylı bilgi alabilirler.