Ramazan Şimşek seçim çalışmalarına devam ediyor...

Çalışmalarını aralıksız sürdüren Şimşek, bu bağlamda esnaf ve site ziyaretlerinin yanı sıra Gölbaşı'nın mahallelerini de ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geliyor. Taşpınar ve Tulumtaş Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Şimşek, her yerde birlik ve beraberlik mesajları verirken, vatandaşlardan da büyük ilgi ve destek görüyor.

“GÖLBAŞI’NIN YARARINA OLACAK PROJE VE DÜŞÜNCELERİNİZİ BİZİMLE PAYLAŞIN”

Şimşek, başkanlık makamının herkese açık olduğunun altını çizdiği konuşmasında şunları söyledi; “Bir olan değil birlik olan Gölbaşı için yola çıktık. Geniş bir yüzölçümüne sahip ilçemizde her bir hemşehrimizin sesi olmayı hedefledik. Başkanlık makamı da, kapımız da gönlümüz de her zaman vatandaşlarımıza açık. İlçemizin güzel insanlarına şu çağrıyı yapıyorum; Kıymetli hemşehrilerimiz, yeniden seçildiğimiz taktirde Gölbaşı’nın yararına olacak proje ve düşüncelerinizi bizimle paylaşın, gereğini yapalım.

“DERSİMİZİ ÇALIŞTIK, TECRÜBEMİZİ EDİNDİK”

İnanıyorum ki, Gölbaşımızda çocuklarımızı güvenle büyütecek, emeklilerimize hoşça vakit geçirteceğiz.  Elbette kadınlarımız da hak ettikleri değeri görecek. Biz büyük bir aileyiz. Dersimizi çalıştık, tecrübemizi edindik. İlçemiz turizmi ile, sanayisi ile, tarım ve hayvancılığı ile sadece Ankara’nın değil, Avrupa’nın da cazibe merkezi olacaktır.” dedi.