Osman Tan’dan okul sözü

Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve Gölhaber Başkent Gazetesi İmtiyaz sahibi Adnan Tan'ı çalışma ofisinde misafir eden Ankara'nın vergi rekortmenlerinden hayırsever iş adamı Osman Tan Gölbaşı'nın okul yeri sorunu olduğu söylemine büyük bir jestle karşılık verdi. Kendisine ait 8000m2 yaklaşık piyasa değeri 10 milyondan fazla olan parselleri Gölbaşı'na bağışladı.


Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, "Gölbaşı'nın kuruluşundan bugünlere gelmesinde büyük emekleri bulunan değerli ve hayırsever bir iş adamı olan Osman Tan'ın okul sözü bizleri Gölbaşı adına çok mutlu etti. Kendisi her konuda Gölbaşı'nın yanında ve yardımında olan değerli bir insandır. Gölbaşı'na bağışladığı parsellerin konumunu ve düzenlemesini yaparak kısa zamanda okul yapılması için gerekli çalışmalara başlayacağız." dedi.


Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan da "Saygı değer iş adamı Osman Tan'ın okul yaptıracak olması Gölbaşı halkı adına bizleri çok memnun etti. Kendisine Gölbaşı halkı adına çok teşekkür ederim." dedi.