Osman Karaaslan milletvekili adaylığına müracaat etti...

Ankara Büyükşehir ve Gölbaşı Belediye Meclis Üyeliği görevini yürüten Osman Karaaslan meclis üyeliği görevlerinden istifa ederek yapılacak seçimde  milletvekili aday adayı oldu.

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesi AK Parti’de milletvekili aday adaylık başvuruları 13 Mart tarihi itibariyle başladı. Gölbaşı siyasetinin en etkili isimlerinden biri olan Osman Karaaslan da Ankara 1.Bölgeden milletvekili aday adayı olmak için meclis üyeliği görevlerinden istifa edip başvurusunu yaptı.

7 yıl AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı görevini yürüten Karaaslan 2019 yerel seçimlerinde

Ankara Büyükşehir ve Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi olmuştu. Karaaslan meclis üyeliğinden istifa ettikten sonra adaylık başvurusunu yaptı.

Milletvekili aday adaylığını kamuoyuyla paylaşan Karaaslan 'Haydi Bismillah' diyerek adaylığını şu sözlerle duyurdu; “Haydi Bismillah…Değerli Ankaralı hemşehrilerim 14 Mayıs 2023 günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimlerinde Ankara 1. Bölgeden Aday olmak İçin Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi ve Gölbaşı Meclis üyeliğinden istifa ettik. Desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum…” dedi.