Misafir ağırlamaktan… Başını kaşıyacak vakti yok…

Başını kaşıyacak vakit bulamayan Odabaşı’na “hayırlı olsun” demek isteyen destekçileri makamı dolduruyor. Bir yandan çalışacağı kadroyu oluşturmaya çalışan Odabaşı, misafirlerine de hoş görünmeye çalışıyor.

İLK GÖREV İSMAİL KARA’YA

Gölbaşı Belediye eski başkanı Ramazan Şimşek ile anlaşamayan belediyenin başarılı bürokratlarından İsmail Kara yeni seçilen ve daha önce de beraber çalıştığı Yakup Odabaşı tarafından Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcılığına yeniden getirildi. Odabaşı’na en faydalı başkan yardımcılarından birisi olacağı gözüken İsmail Kara’nın mevcut kötü mali tablonun düzelmesinde de büyük destek ve katkı vermesi bekleniyor.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI...

Özel Kalem Müdürlüğü, Teftiş Kurulu Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü yetkilerini elinde tutan Odabaşı, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Strateji Geliştirme Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Makina İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Muhtarlık Hizmetleri Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, Koordinasyon İşleri Müdürlüğü, Afet İşleri Müdürlüklerini başkan yardımcısı İsmail Kara’ya, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Tesisler Müdürlüğü ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’nü de başkan yardımcısı Hakan Göçer’e bağladı.