Minik Yıldızlar Gelişim Ligi Şampiyonları belli oldu..

 

8 Hafta boyunca süren müsabakalarda 2011-2012-2013-2014-2015-2016 doğumlu öğrenciler 3 farklı yaş kategorisinde yarıştı. Okullar Arası Futbol Turnuvası ödül töreni ile sona erdi.. 

Okulları Arası Futbol Turnuvası'nda öğrenciler 3 farklı yaş kategorisinde yarıştı ve 1. 2. ve 3. olan okullara ödül ve kupaları verildi.

2011-2012 Kategorisinde 

1. Ankaragücü Gölbaşı Futbol Okulu

2. Nail Şahin Kalecilik Futbol Okulu

3. Fenerbahçe Gölbaşı Futbol Okulu

2013-2014 Kategorisinde 

1. Ankaragücü Gölbaşı Futbol Okulu

2. Fenerbahçe Gölbaşı  Futbol Okulu

3. Gölbaşı Gücü Futbol Okulu

2015-2016 Kategorisinde

1. Fenerbahçe Gölbaşı Futbol Okulu

2. Ankaragücü Gölbaşı Futbol Okulu

3. Nail Şahin Kalecilik Futbol Okulu 

Dereceye giren takımlara ve sporculara ödüllerini;  Ankaragücü Gölbaşı Futbol Okulu’na

sponsor olan Naturel Stone Madencilik Anonim Şirketi Kurucusu Edip Şaşmaz, Gölbaşı Gücü  Spor Kulübü Başkanı Aysun Erbaş, Ankaragücü Gölbaşı Futbol Okulu Sahibi İrfan Erbaş, Ankaragücü Gölbaşı Futbol Okulu Koordinatörü Onur Turan, Fenerbahçe Gölbaşı Futbol Okulu Sahibi Necati Demirhan ve Nail Şahin Kalecilik Futbol Okulu Sahibi Nail Şahin takdim etti..

 

 

 

Naturel Stone Madencilik A.Ş.’den futbol okulu sponsorluğu… 

Gölbaşı’nda faaliyet gösteren Ankaragücü Gölbaşı Futbol Okulu’na sponsor olan Naturel Stone Madencilik A.Ş. 90 öğrencinin eşofman ve formasını düzenlenen toplantı ile taktim etti. Naturel Stone Madencilik A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Edip Şaşmaz “Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması için mutlaka bir spor dalı ile uğraşması gerektiğini düşünenlerden birisiyim. Naturel Stone olarak geleceğimiz olan gençler için yapılan tüm güzel çalışmaların arkasında olduk ve olmaya da devam edeceğiz” diyerek eşofman ve formaları kendi eli ile Ankaragücü Gölbaşı Futbol Okulu öğrencilerine verdi. Çocuklarımızın gözündeki bu ışıltı ve mutluluk her şeye değer dedi.