Kaymakam Bilgihan'dan kadınlar gününde kadınlara jest...

Gölbaşı'nın kadın kaymakamı Kaymakam Bilgihan 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Gölbaşı'ndaki değişik iş kollarından kadınlarla kahvaltıda bir araya geldi..

Gölbaşı Kaymakamlığı’nın ev sahipliğinde '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' dolayısıyla düzenlenen kahvaltıda Gölbaşılı kadınlarla buluşan Kaymakam Bilgihan "Hepiniz emektarsınız biz hep birlikte çok güzel bir aileyiz. Türkiye ve Gölbaşı olarak çok güzel bir aileyiz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nüzü kutluyorum. Şehitlerimizin annelerini, çok değerli eşlerini, gazi kadınlarımızı tarihimize baktığınızda kahraman kadınlarımız var bizlerde bir mücadelenin içerisindeyiz ama onların verdiği mücadelenin yanında biz kendi çabamızı mücadele olarak bile görmüyoruz. Hepsini rahmetle minnetle yad ediyoruz. İyi ki varsınız iyi ki bir aradayız. Gölbaşı'nda üreten mücadele eden kadınlarımız var gurur duyuyoruz. 8 Mart aslında belki bir hatırlanma günü gibi düşünüyoruz. Pek çok konularda da bir farklılık günü aynı zamanda kadınların bu farkındalığı ortaya koyması noktasında çok önemli olduklarını hem görüyoruz hem hissediyoruz. Hepinize sağlık ve sıhat diliyorum. Daha nice sağlıklı ve güzel günlerde buluşmak dileğiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyorum." dedi.

Gölbaşı'ndaki bütün meslek gruplarının temsilcilerinin ve her meslekten kadının bir arada olduğu sabah kahvaltısı yapıldı.

Kahvaltıya Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'in eşi Yeşim Şimşek'te eşlik etti.