İYİLİK ÇOCUK EVİ GÖLBAŞI’NDA AÇILDI

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın’ın katılımıyla gerçekleştirilen açılışa İYİ Parti Ankara Milletvekili Şenol Sunat, Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Ankara 1. Bölge Koordinatörü Lütfü Yılmaz, Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Öztürk’ün yanı sıra Ankara İl Başkan Yardımcıları, İYİ Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışın ardından düşüncelerini dile getiren İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın böyle anlamlı bir hizmetin açılmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, her türlü desteği vereceğinin altını çizdi. Aydın emeği geçen herkese teşekkür etti.

İYİ Parti Ankara Milletvekili Şenol Sunat da ‘İYİ insanlarla Türkiye İYİ Olacak’ diyerek, bu birlikteliğin ve dayanışmanın çok önemli olduğunu söyledi ve İYİLİK Çocuk Evi’nin açılmasına vesile olan herkese teşekkür etti. 

‘Çocuklar Gülsün Diye, Güneşli Günler Görsün diye’ sloganıyla kurulan İYİLİK Çocuk Evi aracılığıyla Gölbaşı’nda ikamet eden dar gelirli ailelerin çocuklarının ihtiyaçları karşılanacak.

Fatma Türkay, Serpil Demirtaş, Aysemin Mülazimoğlu Karaşen, Abdullah Baki Keleş,  Pınar Güller, Gül Gülşen, Sevda Sarıyıldız, Gönül Yılmaz ve Hatice Öztürk’tün girişimleri ile kurulan İYİLİK Çocuk Evi hakkında kurucularından bilgi alan Teşkilat Başkanı Koray Aydın çoğunluğu kadınlardan oluşan İYİLİK Çocuk Evi kurucuları ile gurur duyduğunu da sözlerine ekledi.

İYİLİK Çocuk Evi Kurucuları, açılışa katılan ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Açılışın ardından Teşkilat Başkanı Koray Aydın ve beraberindeki heyet İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulunarak partililerle bir araya geldi ve çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.