8. Kez Türkiye Şampiyonu oldu…

22-29 Ocak tarihleri arasında Antalya'da 4700 sporcunun katılımıyla düzenlenen Spor Toto Türkiye Kick Boks Şampiyonası'na Gölbaşı’ndan katılan Milli Sporcu Yakub Alperen Kaysi, Genç Erkekler 54 kg Full Contact Branşı'nda dört maçının üçünü nakavtla kazanarak 8. Kez Türkiye birincisi oldu.

Milli Sporcu Yakub Alperen Kaysi hedefinin 2024 Dünya Şampiyonluğu olduğunu belirterek; “İnşallah yine ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek altın madalyayı ülkemize kazandıracağım.” dedi.

Milli Takım Antrenörü ve babası olan Şenol Kaysi ise yaptığı açıklamada; “Sporcum ve oğlum inanarak, azimle, çok çalışarak ve beni dinleyerek bu başarılara imza atıyor. 8 kez Türkiye Şampiyonu, 2 kez Dünya Kupası Şampiyonu, 2022 Dünya Şampiyonu ve 2023 Avrupa Şampiyonu olan sporcum, inşallah kariyerine yeni başarılar ekleyip 2024 Dünya Şampiyonu olarak şanlı bayrağımızı dalgalandıracak ve İstiklal Marşımızı okutacak. Sporcumu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca bu müsabakada Gölbaşı dışından bize reklamsız destek ve sponsor olan kahramanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz Allah razı olsun.” dedi.