BÜYÜK GÖLBAŞI MERKEZİ PROJESİ BAŞLIYOR

Mecliste Gölbaşı’nda hayata geçmesi planlanan Büyük Gölbaşı Merkezi Projesi için İller Bankası'ndan 100 milyon kredi çekilmesi amacıyla Başkan Şimşek’e yetki verilmesi istendi.

Oylamadan önce CHP Gölbaşı Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Özgür Ökmen, kredinin ilk seferde 50 milyon kredi çekilmesini yetmezse ikinci bir kredi çekilebileceğini önerdi.  

Ama Ökmen’in bu önerisi diğer meclis üyeleri tarafından kabul edilmeyerek, kredinin tek seferde çekilmesinin Gölbaşı Belediyesi'nin faydasına olacağını belirttiler.

Konuşmanın ardından yapılan oylamada Büyük Gölbaşı Merkezi Projesi için İller Bankası'ndan 100 milyon kredi çekilmesi oy birliği ile kabul edilerek meclisten geçti.

Meclis üyelerine gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür eden Başkan Şimşek, projenin bittiğini ve 45 günlük ihale sürecinin ardından projeye başlanacağını söyledi.

Proje için gerekli bazı malzemeleri önceden aldıklarının altını çizen Başkan Şimşek “Projenin hemen başlamasını istiyorum. Çünkü her geçen gün projede kullanılacak inşaat malzemelerinin fiyatları artıyor hem bundan tasarruf sağlamak hem de projeyi biran önce hizmet girmesi için acele ediyoruz” dedi.