Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden... Açık Hava Sinema Günleri...

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen sinema etkinliği Kurban Bayramı ile başlarken; Polatlı, Beypazarı ve Elmadağ ilçelerinde mobil tır üzerindeki dev ekrandan gösterilen unutulmaz Türk filmlerini vatandaşlar ilgiyle izledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte Başkentli sinemaseverleri yeniden “Açık Hava Sineması” ile buluşturmaya başladı.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen açık hava sinema etkinliği ilk olarak Kurban Bayramında Polatlı, Beypazarı ve Elmadağ ilçelerinden başladı.

UNUTULMAZ TÜRK FİLMLERİ KURBAN BAYRAMINA RENK KATTI

Sıcak yaz akşamlarında Başkentlileri unutulmaz Türk filmleriyle buluşturan Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramının 1. günü Polatlı, 2. günü Beypazarı, 3. günü ise Elmadağ ilçelerinde mobil tır üzerinde dev ekranlardan gösterilen filmlerle nostalji yolculuğuna çıkardı.

Açık havada mısır ikramıyla ilgiyle izlenen Türk filmleri, Başkentlilere duygulu anlar da yaşattı.

AÇIK HAVA SİNEMASI BAŞKENTLİLERDEN BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Kurban Bayramı'ndan sonra her hafta cuma ve cumartesi günleri saat 20.30’da 14 ilçede gösterime girecek Türk filmlerine Başkentliler büyük ilgi gösteriyor.