Gölbaşı'na 2. Noter... Gaziosmanpaşa Mahallesi'ne açıldı...

Ankara Konya Yolu üzerinde bulunan Gölbaşı 1. Noterliği’nin yanı sıra Gaziosmanpaşa Mahallesi Şehit Ali Gaffar Okkan Caddesi No:17/B adresinde açılan Gölbaşı 2.Noteri de hizmet vermeye başladı.

3. NOTER İSE İNCEK BÖLGESİNE KURULACAK.

İncek, Tulumtaş, Kızılcaşar ve Taşpınar bölgesinde ise İncek Şehit Savcı Selim Kiraz Bulvarı’nda Ankara 75. Noterliği vatandaşlara hizmet verecek.

Selim Akceylan; "Cumhur İttifakı olarak ilçemiz için çalışmaya devam edeceğiz"

Gölbaşı'na açılan 2. Noter ile ilgili AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan bir açıklama yaptı. Akceylan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Artan nüfus ve ticari faaliyetler ile birlikte tek noter ilçemiz için yetersiz kalmaktaydı. Hemşerilerimizin ticari ve resmi işlerini kolaylaştırmak adına girişimlerimiz sonucu ilçemize 2. Noterliği kazandırdık. Destek ve katkıları için Belediye Başkanımız Sn. Ramazan Şimşek'e, Adalet Bakan Yardımcımız Sn. Zekeriya Birkan'a ve süreci yakından takip eden Noterler Birliği Başkanı Sn. Dursun Cin'e teşekkür ederim. Gölbaşı 2. Noterliği ve yakın zamanda İncek Mahallemizde hizmete girecek Gölbaşı 3. Noterliği İlçemize, hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun. Cumhur İttifakı olarak İlçemiz için çalışmaya, üretmeye var gücümüzle devam edeceğiz." dedi.