Alıç ve Yılmaz Ailesi'nin mutlu günü...

Gölbaşı Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde gerçekleşen düğün töreniyle dünya evine giren Abdurrahman ve Büşra çiftini; Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Tanrıverdi, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı  Serdar Tekin, bir önceki dönem Gölbaşı Belediye meclis üyesi Murat Bey Balta, Sınav Dershanesi Eğitim Kurulu Başkanı İsmail Demir,AK Parti Gölbaşı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Teceren, çiftin aile yakınları, sevenleri ve arkadaşları yalnız bırakmadı.

Çiftin Nikâhı'nı Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek kıyarken çiftin nikah şahitliğini ise Oğuz Kaan Tanrıverdi, Selim Akceylan, Serdar Tekin, Murat Bey Balta, İsmail Demir, Yusuf Teceren,ZilalAğbal ve Özge Tepebaşı yaptı. Geline nikah cüzdanını Murat Bey Balta takdim etti. Başkan Şimşek genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Çiftin anne ve babaları Nilüfer - İlhami Alıç ve Dilek - Resul Yılmaz çiftleri misafirlerini kapıda karşıladı. Damadın babası İlhami Alıç ve gelinin babası Resul Yılmaz düğüne katılan herkese teşekkür etti. Genç çiftin ve ailelerinin mutluluğu görülmeye değerdi.

Göl Haber Gazetesi olarak genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.