AK Parti Milletvekili Asuman Erdoğan Gölbaşı'ndaki yatırımları inceledi

AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, Gölbaşı’nda bir takım ziyaretler gerçekleştirerek yapılan yatırımları inceledi.

AK Parti Gölbaşı ilçe Başkanlığı'nda partililer ile bir araya gelen Milletvekili Erdoğan ilçe başkanı Selim Akceylan ve yönetimi ile görüştü.

İLÇE TARIMINA YÖNELİK BİLGİ ALDI
Daha sonra Gölbaşı Ziraat Odası Başkanı Sadullah Karaaaslan ve İlçe Tarım Müdürü Yavuz Ekici'yi ziyaret eden Milletvekili Erdoğan, burada  ilçenin tarım ve hayvancılığa dair bilgiler alarak, kendisine iletilen sorunları bir bir not etti.

İNCELEMELERDE BULUNDU

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Namal ile

İnşaatı tamamlanan ve yeni eğitim döneminde hizmete açılacak Mogan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni de ziyaret eden Milletvekili Asuman Erdoğan, yakında hizmete açılacak olan Ülkü Ulusoy Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde de incelemelerde bulundu.

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan "Ankara Milletvekilimiz Sn. Asuman Erdoğan ile birlikte tefrişat işleri devam eden Ülkü Ulusoy Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemizi ziyaret ettik. Teknik ve fiziki imkanlarıyla hizmete girdiğinde ülkemizde bulunan ağız ve diş sağlığı merkezlerinin en iyilerinden biri olacak inşallah. Bu muhteşem merkezin hayata geçmesinde başta en büyük katkıyı sunan hayırseverimiz Ülkü Ulusoy Hanımefendiye, Sağlık Bakanlığımıza, İlçe Kaymakamımız Sn. Tülay Baydar BİLGİHAN'a teşekkürlerimizi sunar, ilgi ve gayretleri ile süreci takip eden Başhekimimiz Sn. Ali Ağır'ı tebrik ederim. İlçemize hayırlı uğur olsun." dedi.