Meral Akşener, Gölbaşı’nda esnafları ziyaret etti...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ve beraberindeki heyet, Gölbaşı'nda esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafların sorunlarını dinleyen Akşener, Salı günü partisinin grup toplantısında bu sorunları dile getireceğini belirtti.

Meral Akşener'e Gölbaşı ziyaretinde, Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Öztürk, İYİ Parti Gölbaşı Kurucu İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ve çok sayıda partili eşlik etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, uzun süredir gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Akşener son olarak Gölbaşı’nda esnafı ziyaret etti.

Gölbaşı’nda vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Akşener, Gölbaşı halkı ile ayaküstü sohbet ettikten sonra programına başladı.

Akşener, ilçede esnafı ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Akşener, esnafın sorunlarını TBMM grup toplantısında dile getireceğini aktardı.

Daha sonra ayakkabı satan bir dükkâna giren Akşener, burada çalışanlar ile sohbet ederek, alış veriş yaptı. Ayakkabı dükkânında bir çift ayakkabı alan Akşener, esnafa sorunlarının çözümü için gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi.