Mobil kesimhane alınması yönünde protokol imzaladı

Gölbaşı Belediyesi Gölbaşı Tarım Kredi Kooperatifi ile Mezbahane, Kurban Kesim Merkezi ve Canlı Hayvan Pazarı Projesi için 2 adet mobil kesimhane alınması ile ilgili protokol imzaladı.

 

Gölbaşı Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşların kurbanlarını güvenli ve steril bir ortamda kesebilmesi için Gölbaşı Tarım Kredi Kooperatifi ile Mezbahane, Kurban Kesim Merkezi ve Canlı Hayvan Pazarı Projesi için 2 adet mobil kesimhane alınması yönünde protokole imza attı. İlçe Tarım Kredi Kooperatifi ile yapılan protokolü Gölbaşı Belediyesi adına Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek imzalarken Gölbaşı Tarım Kredi Kooperatifi adına Gölbaşı İlçe Tarım Kredi Kooparatifi Müdürü Pınar Oktay Koç imzaladı.

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Kurbanlarınızı güvenli ve steril bir ortamda gerçekleştirebilmeniz adına İlçe Tarım Kredi Kooperatifi ile Gölbaşı Belediyesi arasında Mezbahane, Kurban Kesim Merkezi ve Canlı Hayvan Pazarı Projemiz için 2 adet mobil kesimhane alınması ile ilgili protokol imzalandı. Allah kurbanlarınızı kabul etsin” dedi.

 

Gölbaşı İlçe Tarım Kredi Kooparatifi Müdürü Pınar Oktay Koç, “Gölbaşı Belediyesi nezdinde; hayvancılığın yoğun olarak yapıldığı ilçemizde böyle bir projenin hayata geçirilmiş olmasından hem çiftçimiz hem de kooperatifimiz adına mutluluk duyuyoruz. Tarımda bölgesel kalkınma olmadan ulusal kalkınma olmayacağından Gölbaşı Belediye Başkanımız Sayın Ramazan Şimşek ve ekibinin çalışmaları için her türlü desteğe 967 sayılı Gölbaşı Tarım Kredi Kooperatifi olarak hazırız. İnşallah bu yatırım yeni yatırımlar için bir kıvılcım olur” dedi.