Mazbatasını Aldı Göreve Başladı

CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Engin Eren CHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı’na giderek mührü eski ilçe başkanı İbrahim Karaca’dan teslim adı.

CHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen mazbata devir teslim töreninde eski, yeni yöneticilerin yanı sıra çok sayıda partili vatandaşlar da hazır bulundu.

Karaca devir teslim töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “CHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı’nın 12. Olağan Kongresi’nde Engin Eren başkan olarak seçilmiştir. Bizde bu görevi layığı ile yapmaya özen gösterdik. Benimle aynı dönemde çalışmış olan benden önceki ilçe başkanımız Bülent Elikesik’e ve birlikte çalıştığımız yönetici arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu bir yol arkadaşlığı bu yolda hep beraber yürüyeceğiz. Geçmişte de hep beraber arkadaşlarımızla yürüdük. Bundan sonraki süreçte de partimin bana vereceği görevi layıkıyla yerine getirmeye gayret göstereceğim. Biz ünvanlar için mücadele etmedik partimizin daha fazla oy alabilmesi için yerelde ve genelde partimizin başarıya gidebilmesi için mücadele ettik. Dün biz başkandık bugün Engin abi başkan bu süreç böyle devam edecek. Mühim olan başkanlıklar değil partimizi yerelde ve genelde iktidara taşımaktır. Kendisini tebrik ediyorum. Partimizin simgesi mührü kendisine takdim ediyorum” dedi.

CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Engin Eren ise birlik ve beraberlik mesajı vererek CHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı Mazbatası’nı teslim aldı.