Sorunlara birlikte çözüm…

Gölbaşı’nda Karşıyaka ve Gaziosmanpaşa Mahalleleri’nin sorunlarının ve mahalle sakinlerinin taleplerinin dinlenmesi amacıyla hak toplantısı düzenlendi. Toplantıda güvenlik, yerel yönetim, ekonomik ve sosyal politikalar ile ilgili vatandaşların istek ve ihtiyaçları dinlendi.

Toplantıya Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gaziosmanpaşa Mahalle Muhtarı İrfan Tosun, Karşıyaka Mahalle Muhtarı Satılmış Deveci, kurum amirleri, belediye birim müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

SORUNLAR YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR

Toplantıda konuşan Kaymakam Bilgihan, bu tür mahalle toplantılarında vatandaşların sorunlarının ele alındığını ifade ederken, vatandaştan gelen sorunların birim müdürleri tarafından takip edildiğini söyledi.

“VATANDAŞA HİZMET ETMEKTEN YORULMUYORUZ”

Başkan Şimşek de vatandaşa hizmet etmekten sıkılmadıklarını ve yorulmadıklarını söylerken,  “ Vatandaşlarımızla, muhtarlarımızla ve diğer kamu yöneticileriyle el ele verip ilçemize daha çok hizmet getireceğiz ve sorunları çözeceğiz.” dedi.

SEMT PAZARLARININ GÜNLERİ DEĞİŞİYOR

Yerel yönetimlerle ilgili kendisine yöneltilen sorulara yanıt veren Başkan Şimşek  Haymana Yolu’nda yaşanan yoğunluk nedeniyle semt pazarlarının günlerinin değiştirileceğini söylerken,  alınan bu kararın belediye meclisinde oy birliğiyle alındığının da altını çizdi.

BELEDİYE YAPIYOR, BAŞKASI BOZUYOR

Bozulan kaldırımların Gölbaşı Belediyesi tarafından sürekli yenilendiğini söyleyen Başkan Şimşek, yenilenen kaldırımların başka kurumların alt yapı çalışmaları nedeniyle tahribata uğradığını da sözlerine ekledi.