Gölbaşı Yozgatlılar Derneği Murat Bölük'e yapılan saldırıyı kınadı

Geçtiğimiz günlerde akşam geç saatlerde Sahil Caddesinde yol verme iddiasıyla çıkan tartışma sonucu pompalı tüfekle ağır yaralanan Gölbaşı eski belediye başkan yardımcı ve okul müdürü Murat Bölük'e yapılan saldırı sonrası hemşerilerinden kınama geldi.

Gölbaşı Yozgatlılar Dernek Başkanı Murat Karakurt saldırıyı gerçekleştirenlerin en ağır şekilde ceza almaları gerektiğini ifade ederek şunları söyledi;
"Derneğimizin kurucusu, hocamız, belediye eski başkan yardımcımız Murat Bölük'e Gölbaşı'nda hain bir saldırı düzenlenmiştir. Bu saldırıyı kınıyoruz. Bugün Murat Hoca'ya yapılan yarın bizlere de yapılabilir. Bu tip insanların en büyük ve en ağır cezaları almaları için dernek olarak tüm yetkili mercilere sesleniyoruz. Bu insanları Gölbaşı'nda istemiyoruz ve ceza evlerinde tutulmalarını istiyoruz. Hocamız şuanda bir hiç uğruna can çekişmektedir. Yolda trafik tartışmasıymış, sellektör yapmak gibi bariz örneklerle insanlar pompalı tüfekle vurulmaya başlandı diyerek" Murat Bölük'e derneği adına Allahtan acil şifalar diledi.