İmza töreni ileri tarihe ertelendi

Milli Eğitim Bakanı Dr. İsmet Yılmaz, Ankara Valisi Ercan Topaca ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna'nın katılımlarıyla ‘Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü Protokolü’ İmza Töreni Gölbaşı'nda şehit olan polis memuru Hakan Can'ın cenaze töreni nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. 


Gölbaşı'nda düzenlenecek imza töreni için hazır bulunan AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, yaşanan elim hadise nedeniyle üzüntülerini dile getirdiler. Şehit polis memuru Hakan Can için Fatiha okundu.


AK Parti Genel Sekreteri Şahin, Gölbaşı için çok önemli bir protokolü imza altına almak üzere bir araya geldiklerini ancak sabah saatlerinde Gölbaşı'nda meydana gelen elim hadisenin etkisi altında olduklarını belirterek şehit Hakan Can'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.
Şahin, şehidin ailesine taziye ziyaretinde bulunacaklarını ve şehit için düzenlenecek törenlere katılacaklarını belirtti.