Hollanda Büyükelçiliği Yıldırım Kule’de….

Gölbaşı’nın yakından tanıdığı Zeki Yıldırım’ın oğlu işadamı ve Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜĞİAD) Ankara Şube Başkanı Zafer Yıldırım’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yaptığı Yıldırım Grup’un ukdesinde bulunan, Konya-Ankara Yolu üzerindeki Yıldırım Kule Hollanda Büyükelçiliği’nin tüm birimleri ile 11 yıllık kiralama protokolü imzaladı.

Hollanda Büyükelçisi Marjanne de Kwaasteniet, Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım tarafından imzalanan kiralama protokolü sonrası ofis tadilatlarının başladığı Nisan-Mayıs aylarında Hollanda Büyükelçiliği’nin tüm birimleri ile Yıldırım Kule’de faaliyetlerine başlayacağı gelen bilgiler arasında.

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “Kiralama protokolünün imzalanması ile birlikte ofis tadilatlarına başlandı. Sayın Büyükelçi Marjanne de Kwaasteniet ve tüm çalışma arkadaşlarının Yıldırım Kule’de bulunmalarından onur ve gurur duyacağız” dedi.

BÜNYESİNDEKİ MARKALARLA GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Konya-Ankara Yolu’nda farklı mimarisi ile dikkat çeken Ankara’nın en yüksek binalarından biri olan Yıldırım Kule; Starbucks, Grup Volvo, Autowax, Cepax, Boran Otomotiv, Ares Otomotiv, Otozen Pdr, Cem Automotive, İsso Armor Zırh ve Güvenlik Sistemleri gibi güvenilir ve prestijli dünya markalarını da bünyesinde bulundurmakla göz dolduruyor. Zafer Yıldırım, “Hizmet noktasında ödün vermeyen birçok sektörün kaliteli ve sayılı firmalarını bünyemizde barındırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.