HASVAK VAKFI’nın yardımları pandemi sürecinde de aralıksız devam ediyor…

1974 yılından bugüne kadar “sevgi-çalışma-dayanışma” prensibiyle gönüllü çalışmalarına devam eden Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı  (HASVAK) pandemi sürecinde de çalışmalarına aralıksız sürdürüyor.

Hastaneler ve hastanelerde yatan hastalara yardım elini uzatan HASVAK Vakfı, pandemi döneminde de yüzleri güldürüyor. A. Ü. Cebeci Çocuk Hastanesi’nde beyin ameliyatı olan hasta çocuğun ameliyat masrafını karşılayan HASVAK; Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi'ne su arıtma cihazı ve tekerli sandalye bağışında bulundu.

Hasta çocukları mutlu etmek ve hastanede yattıkları süreçte daha güzel vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla; resim defterleri, kalemler, kuru ve sulu boya takımları, oyun hamurları ile çeşitli oyuncak, pijama ve çamaşır bağışında bulunduklarını belirten HASVAK yetkilileri pandemi döneminde gece gündüz demeden, özveri ile görevlerini yapan hemşireleri de unutmadı. Fedakâr hemşirelere çeşitli bayram hediyeleri götüren HASVAK yetkilileri çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini ifade ettiler.