Hastane de elimizden gitti

Yapımı tamamlanan ve Toki yolu üzerinde pandemi hastanesi olarak hizmete başlayan Gölbaşı Devlet Hastanesi Ankara Şehir Hastanesi’ne devredildi.

Ankara İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm imzasını taşıyan resmi yazı ile COVİD-19 teşhisi ile Hacettepe Beytepe kampüsü Emine Şerif hanım kız öğrenci yurdu ve Gölbaşı Devlet Hastanesine yatan hastaların işlemleri mevcut personeli ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi yönetimine devredildiği ilgili kurumlara bildirildi.

Ankara İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm imzası ile kurumlara gönderilen resmi yazıda “Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı olarak hizmet vermekte olan Hacettepe Beytepe Kampüsü Emine Şerif Hanım Kız Öğrenci Yurdunun ve Gölbaşı Devlet Hastanesi'nin yeni binasında COVİD-19 teşhisi ile yatan hastaların iş ve işlemleri mevcut personeli ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi yönetimine devredilmiş olup, herhangi bir aksaklığa mahal vermeden iş ve işlemlerin ivedilikle yerine getirilmesi hususunda; gereğini rica ederim.” İfadeleri kullanıldı.  

Hastanede görev yapan Başhekim, Başhekim yardımcılarının ve yetkili müdürlerin durumunun ne olacağı görevlerine devam edip etmeyecekleri ise bilinmiyor.