Gölbaşı'nın gururu... Yakub Alperen Kaysi Avrupa Şampiyonu Oldu

25 Ağustos-03 Eylül 2023 tarihleri arasında Cumhuriyetimizin 100. Yılında ülkemizin ev sahipliği yaptığı  30 Ülkeden 3000'e yakın sporcunun katılımıyla İstanbul Tüyap Kongre Merkezinde Avrupa Kick Boks Şampiyonası düzenlendi.

Ülkemizi temsil eden Şehit Yakınları Gaziler ve Korunmaya Muhtaç Çocuklar Spor Kulübü Milli Sporcusu Yakub Alperen Kaysi 51 kilo Genç Erkekler Full Contact branşında rakiplerini yenerek Avrupa Şampiyonu oldu.  

Şehit Yakınları Gaziler ve Korunmaya Muhtaç Çocuklar Spor Kulübü Başkanı, hocası ve aynı zamanda babası olan KickBoks Milli Takım Antrenörü Şenol Kaysi açıklamasında; "Görev aldığım KickBoks Milli Takımı'nda oğlumda Milli Sporcu olarak ülkemizi temsil etti. Avrupa Şampiyonu olup bana  milli gurur  yaşattı. Şanlı Bayrağımızı dalgalandırıp, İstiklal Marşımızı okutan Milli sporcum canım oğlum Yakub Alperen Kaysi'ye çok teşekkür ediyorum. Ayrıca

KickBoks kariyerinde 2 kez Dünya Kupası Şampiyonluğu, 1 kez Dünya Şampiyonluğu olan ve şimdide Avrupa Şampiyonluğu elde ederek önemli bir başarıya daha imza attığı için  oğlumu canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Allah yolunu bahtını açık etsin inşallah. Biz bu şampiyonluğumuzu vatanımız ve bayrağımız için canlarını hiçe sayarak feda eden aziz şehitlerimize, gazilerimize armağan ediyor, bizi destekleyen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.