Gölbaşı'nda dönemin son meclis toplantısı yapıldı...

Gölbaşı Belediye Meclisi Mart Ayı Olağan Toplantısı'nın 1. ve 2. oturumu 4 - 5 Mart günleri Engin Çelik Başkanlığı'nda toplanmıştı. Gündem maddeleri ve meclis üyelerinin verdiği önergeler gündeme alınarak, komisyonlara havale edilmiş ve  meclis 6 Mart'ta toplanmak üzere kapatılmıştı. 6 Mart Çarşamba günü Gölbaşı Belediye Meclisi'nin 2. Oturumu meclis üyelerinin oturuma gelmemeleri sebebi ile çoğunluk sağlanmadığı için 8 Mart Cuma gününe ertelenmişti. 8 Mart Cuma günü gerçekleşen Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nın 3. Oturumu meclis üyelerinin birbirlerini telefonla arayarak toplantıya çağırması sonucu çoğunluk zar zor sağlanarak meclis toplantısı bitirildi.

DÖNEMİN SON MECLİS TOPLANTISINA BAŞKAN DAHİL 16 MECLİS ÜYESİ KATILDI

Gölbaşı Belediye Meclisi Mart Ayı 3. Olağan Toplantısı Gölbaşı Belediye Meclis Salonu’nda Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek Başkanlığı'nda gerçekleşti. Dönemin son meclis toplantısına başkan dahil 16 meclis üyesi katıldı. Raporlar ve meclis üyelerinin verdiği önergeler komisyonlara havale edildi. 3 oturumda bitirilen Gölbaşı Belediye Meclisi Mart Ayı Olağan Toplantısı'nda 35 gündem maddesi görüşüldü.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek; “5 yılı geride bırakıyoruz hepinizden Allah razı olsun. Gölbaşı Türkiye'ye örnek olacak bir meclis yönetti. Her bir meclis üyeme, belediye başkan yardımcılarıma, basın mensuplarımıza, seslendirmedeki Turan arkadaşımıza, çalışma arkadaşlarımın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Alnımız açık, başımız dik Gölbaşı'nda geziyoruz. Gölbaşı Dünya'da, Avrupa'da, Türkiye'de ilkleri yapan bir belediye oldu. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.” dedi.