Gölbaşı'nda 15 Temmuz anısına dostluk maçı düzenlendi...

Gölbaşı Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi Sentetik Sahası'nda düzenlenen dostluk maçı, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla birlikte saat; 15.07’de başladı. 

Gölbaşı protokolünün bir araya geldiği maçın hakemliğini Gölbaşı İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özden Cengiz Şimşek yaptı; Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, Gölbaşı İlçe Eski Emniyet Müdürü Cihat Şerolar, Hakim Salman Tan, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Demir, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bekir Saylam, Polis Derneği Eski Başkanı Faruk Koçgazi gibi isimlerinde içinde bulunduğu yeşil ve beyaz takımlar şehitler anısına ter döktü.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “O hain geceyi unutmamak adına Gölbaşı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüzün düzenlediği programla ile bir araya geldik. Allah o günleri bir daha yaşatmasın, Allah’ın izni ile buna bir daha müsaade etmeyeceğiz. Türk milleti büyük bir millettir kimse boyun eğdiremez.” dedi.

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan ise “15 Temmuz, bu milletin tarihinde çok önemli bir noktayı temsil ediyor. Bu millet, zulme baş eğmez hiçbir kalkışmaya bir daha müsaade etmez” dedi.

Gölbaşı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünce düzenlenen dostluk maçını penaltılarla yeşil takım kazandı.