Gölbaşı’na yapılacak 32 derslikli okulun protokolü imzalandı

Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan’ın katılımları ile Gölbaşı Belediyesi ve hayırsever iş adamı MHP Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ümit Altuntaş tarafından Gölbaşı’na 32 derslikli İlköğretim okulu kazandırılmasına ilişkin protokol imzalandı.

Gölbaşı  Belediyesi ile hayırsever Ümit Altuntaş tarafından Gölbaşı’na kazandırılacak okulun yapımına ilişkin protokol imzalandı. Gölbaşı Belediyesi’nde gerçekleştirilen protokol töreninde konuşan Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar  Bilgihan, hayırseverlerin  devlete ve millete yardımcı olmak anlamında ellerinde olan imkânları her vesileyle seferber ettiğini belirterek, “Ümit Altuntaş adlı hayırsever vatandaşımız ilçemize bir okul yaptırmak üzere müracaatta bulundu. Biz de taleplerini uygun bulduk. Gölbaşı Belediyemiz de gereken desteği  sağlayacak ve çocuklarımızın daha konforlu ve daha ilimsel verilere uygun eğitim öğretim yapmalarına zemin hazırlamış olacak. İlçemize güzel bir eser kazandırmış olacağız. Gölbaşı Belediye Başkanımıza ve hayırseverimiz Ümit Altuntaş’a teşekkür ediyorum” dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek de; ‘Gölbaşı Belediyesi olarak eğitime verdikleri desteğin bundan sonra da devam edecek. Gölbaşı’na kazandırılacak okulun ilçemize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Hayırsever Ümit Altuntaş’a teşekkür ederim.’ ifadelerinde bulundu.