Gölbaşı ilçe protokolü ve vatandaşlar bayramlaştı...

Her yıl geleneksel hale gelen Kaymakamlık Makamı'nda bayramlaşma bu yıl da 9 günlük Kurban Bayramı tatili sonrası ilk mesai günü gerçekleşti. 

Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu bayramlaşma programına katılan herkese teşekkür etti. Kaymakamlıkta gerçekleşen bayramlaşma programına; Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Erol Eraslanoğlu ve Ahmet Keskiner, İlçe Jandarma Komutanı Mikail Arıkan, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Ömer Okuducu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mevlüt Yalçınyiğit, Yonca Çavuşoğlu ve Bekir Saylam, Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özden Cengiz Şimşek, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan ve yönetimi, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Serdar Tekin ve yönetimi, STK Temsilcileri, Birim Müdürleri, Dernek başkanları, Muhtarlar, okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma töreninde Sağlık, Huzur, Birlik ve Beraberlik mesajları verildi. Bayramlaşma sonunda katılımcılara ikramda bulunuldu.