Gölbaşı Belediyespor Tesisleri yenilendi...

Kulüp Başkanı İbrahim Karagöz, yapılan yenilikleri ve sezon öncesindeki çalışmaları değerlendirerek taraftarlara müjdeledi.

DEPLASMAN TAKIMIN TARAFTAR BÖLÜMÜ AYRILDI

"Tesislerimizdeki bakım ve yenileme çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Kendi taraftar tribünümüz özel bir ilgiyle ele alındı. deplasman takımın taraftar bölümü de ayrıldı. Yeni düzenlemelerle birlikte tribünümüz, taraftarlarımızın takımımıza olan desteğini en etkin şekilde sunacak." diyen Karagöz, taraftarların heyecanını paylaştı.

Yenilikler arasında, kale direklerinin tamamının yenilenmesi, filelerin değiştirilmesi ve köşe direklerinin modernize edilmesi de bulunuyor. Bu sayede, sahamız uluslararası standartlara uygun hale getiriliyor.

OYUNCULARIN MOTİVASYONLARI ÖNEMLİ

Karagöz, "Oyuncularımızın maç öncesi hazırlıklarını en iyi şekilde yapabilmeleri için soyunma odalarını boyadık. Bu alanlarda rahatlık ve motivasyonun yüksek olması bizim için önemli" dedi.

TÜM FUTBOL CAMİASINA ÖRNEK OLMAYI HEDEFLİYORUZ

Yapılan bu çalışmaların, yeni sezonun başlamasıyla taraftarların ve futbolcuların beklentilerini en üst seviyede karşılamayı amaçladığını belirten Karagöz, "Gölbaşı Belediyespor olarak, tesislerimizle sadece kendi taraftarlarımıza değil, tüm futbol camiasına örnek olmayı hedefliyoruz" dedi.