Gölbaşı Belediyespor Bal Ligi'nde...

Gölbaşı Belediyespor 60. dk da Gökay'ın attığı gol ile karşılaştığı mücadeleden 1-0 galip ayrılarak Bal Ligi'ne yükselen taraf oldu.

Gölbaşı'ndan çok sayıda taraftarın da Gölbaşı Belediyespor'a destek verdiği karşılaşmada Gölbaşı Belediyespor Bölgesel Amatör Lig'e yükselen taraf oldu.

Gölbaşı Belediyespor’un Bal ligine yükselmesi ilçeyi sevince boğdu. Futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler BAL ligine yükselmenin sevincini sezon başından beri kulübe sonsuz destek veren Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ile paylaştı.

Kupayı Gölbaşı Belediye Başkanlığı’na getiren futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler sevince boğuldu.

Taraftarlarında Gölbaşı Belediyesi’ne gelmesiyle birlikte belediye önündeki alan adeta bir şölen alanına çevrildi. Başkan Ramazan Şimşek futbolcuları, teknik heyeti ve yöneticileri tebrik ederken sevinçlerine ortak oldu. Başkan Şimşek sevinçten gözyaşlarına boğulurken futbolcuları tek tek tebrik etti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek sporcuları tebrik ederek "En büyük destekçimiz Gölbaşı halkımızdı. Gölbaşı halkımıza, hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Gölbaşı Belediyespor Başkanımız Musa Şahin ve yönetimini, siz değerli sporcularımızı, tebrik ediyorum. Ellerinize, yüreklerinize, ayaklarınıza sağlık. Gölbaşı adım adım ilerlemeye devam ediyor. Hepinizi cani gönülden tebrik ederim." dedi.