Gölbaşı Belediyesi iş arayan vatandaşlar ile işvereni bir araya getirdi... Kariyer Noktası'na başvuran yüzlerce Gölbaşılı iş sahibi oldu...

Ekipler Gölbaşı ve çevre ilçelerde faaliyet gösteren firmalarla görüşerek kadro açıklarını öğreniyor. İş arayan vatandaşların Kariyer Noktası’na bıraktığı CV’ler tek tek değerlendirmeye alınarak, beceri ve yeteneklerine göre personel arayan firmaların uygun iş kollarına yönlendiriliyor.

Kariyer Noktası sayesinde vatandaşın iş arama, işverenin ise işçi bulma sorununun önüne geçilmesi hedefleniyor.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in talimatlarıyla kurulan Kariyer Noktası şu ana kadar 400 kişiye iş bulma imkânı sağladı.

“VATANDAŞLARIMIZA YENİ İŞ KAPISI BULMAK İÇİN DURMADAN YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ.”

İşveren ile iş arayan arasında köprü olduklarını belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Belediye olarak firmalarla tek tek görüşerek işsizlik sorununun önüne geçmeye çalışıyoruz. İşverenle iş arayanı buluşturuyoruz. Bir kişinin bile iş bulmasına yardımcı olmak bize mutluluk veriyor. İş arayanları, meslekleri ve kişisel yetenekleri doğrultusunda firmalarla buluşturuyoruz. İstihdam sorununun çözümüne katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımıza yön veriyoruz. Vatandaşlarımıza yeni iş kapıları bulmak için durmadan yorulmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.