Gölbaşı Belediye Spor Yenimahalle'yi elinden kaçırdı

Gölbaşı Belediye Spor deplasmanda Yenimahalle Belediye Spor ile 1-1 berabere kaldı.

Lige galibiyetle başlayan Gölbaşı Belediye Spor,  Bayram Akyer Süper Amatör Ligi’nin ikinci haftasında Yenimahalle Belediye Spor’a konuk oldu.

Gölbaşı Belediye Spor Kulübü Başkanı Lütfü Yılmaz ve yönetiminin de izlediği müsabakada atak bir futbol bir sergileyen Gölbaşı Belediye Spor, 10. Dakikada Sarper Kıskaç ile golü buldu anacak gol faul olduğu gerekçesiyle iptal edildi. 18. Dakikada hızlı gelişen atakta Serhat Sağınç güzel bir plase vuruşuyla Gölbaşı Belediye Spor’u 1-0 öne geçirdi.

İlk yarı bu skorla sona ererken,  52. Dakikada Yenimahalle Belediye Spor Murat Almış’ın  attığı golle beraberliği yakaladı.

Maçın 83. dakikasında Gölbaşı Belediye Sporlu Kubilay Karaca’nın attığı gol ofsayt nedeniyle geçerli sayılmadı. Maçta başka gol olmayınca müsabaka 1-1 berabere sonuçlandı.

U-14 DEPLASMANDA GALİP 

Öte yandan Gölbaşı Belediye Spor U 14 takımı ise deplasmanda karşılaştığı 1926 Polatlı Belediye Spor U 14 takımını 3-1 yenerek başarılı çıkışını sürdürdü. Takımın gollerini Buğra Bilge Macit, Anıl Oral ve Burak Yamalı attı.