Gölbaşı Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Cihat Ceylan'dan... Yaz şenliği adı altında kermes...

Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığı binasının yanındaki Fırat Yılmaz Çakıroğlu Parkı'nda kadınlar el işi ürünlerini satışa çıkardı. Yöresel ürünler ve gıda ürünlerinin de satıldığı kermeste vatandaşlar stand ücreti ödemeden el emeği göz nuru ürünlerini satışa sundu.

Ayrıca çocukların eğlenmesi için ok atma, mangala gibi geleneksel oyunlar oynatıldı.

Kamu Kurum ve Kuruluşları da kermese dahil etmek isteyen Muhtar Cihat Ceylan'ın ilkini düzenlediği şenliğe; Gölbaşı Gençlik Merkezi, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve ZİÇEV'de katıldı.

Gölbaşı Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Cihat Ceylan yaptığı açıklamada "Ev hanımlarımız burada el işi ürünlerini satabiliyor ve aile bütçelerine katkıda bulunuyorlar. Biz bu kermesimizin ilkini düzenledik ilerleyen zamanlarda inşallah ayda bir kez bu kermesimizi düzenlemek istiyoruz. Buna ihtiyaç var kadınlarımız çok hevesli ve aynı zamanda para da kazanabiliyorlar. Ev hanımlarına destek olmak istiyoruz. Çok faydalı olacağına inanıyorum. Böyle güzel bir şeye öncülük etmek bizleri mutlu ediyor. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen havva hocamıza, azalarıma ve isimsiz kahramanlara teşekkür ederim" dedi.