eTwinning projesinde yer alan müdür ve öğretmenlere plaket...

Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş olan eTwinning topluluğunun faaliyetleri kapsamında yürüttükleri projelerle “Ulusal Kalite Etiketi” ve “Avrupa Kalite Etiketi” almaya hak kazanan Gölbaşı'ndaki öğretmenler ile “Avrupa Kalite Etiketi Okul Levhası” almaya hak kazanan okullar için düzenlenen törene; Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mevlüt Yalçınyiğit ve Bekir Saylam, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Selim Coşkun, Ankara eTwinning İl Koordinatörleri Esma Güllü Eğin ve Özlem Yıldız okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı.

Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu  “İş birlikçi Öğrenme projesi eTwinning kapsamında sergiledikleri örnek çalışmalarla 2018'de 1, 2019'da 4, 2020 yılında 35 ve 2020 yılında 95 olmak üzere Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi alarak bizlere bu gururu yaşatan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü, okul müdürlerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Gölbaşı İlçe Milli Eğitim  Müdürü Serap Yılmaz da ulusal bazdaki bu tür  projelere büyük önem verdiklerini belirterek “Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü eTwinning projesinin sürekliliğini sağlamaya yönelik hedeflere bağlı kalarak Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her yıl proje sayılarımızı artırmakta ve eTwinning ailesine yeni öğretmenler eklemekteyiz.” dedi.

Konuşmaların ardından Gölbaşı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış oldukları müzik dinletisi sunumu yapıldı.

Gölbaşı'nda 2020-2021 eğitim öğretim yılında yürütülen projelerde başarılı çalışmalarından ötürü ödüle layık görülen 18 Avrupa Kalite Etiketi ve 77 Ulusal Kalite Etiketi ile toplamda 95 etiket alan öğretmenler ve eTwinning okul levhası alan okul idarecilerine plaket takdim edildi.

Gölbaşı'nda Avrupa Kalite Etiketi alan öğretmenler; Aydan Gürcan, Başak Taşpınar Gün, Bekir Çetin, Beste Atalay Kayış, Demet Öğütlü, Eylem Kılıç Sarışın, Fatma Aslı Çiğilli,

Hadice Özkavacıklı, Hatice Uğuz, Münevver  Hatice Çetin, Nezihe Asalıoğlu, Özlem Önemli, Tenzile Serin, Tuğba Çapar, Ümmü Gülsüm Özkan, Yurdanur Demirbilek, Zevaş Tiryaki.

Okul Levhası Alan Okul Müdürleri; Adem-Bilhan Uysal İlk/Ortaokulu, TEK İlkokulu, İnönü Ortaokulu, Ahmet Alper Dinçer Anadolu Lisesi, Şehit Bülent Göçer İlkokulu,Halise Arslan Özel Eğitim Ortaokulu, Enver Bektaş İlkokulu, Gölbaşı Özel Eğitim Uygulama Merkezi II. Kademe, Dr. Şerafettin Tombuloğlu Anadolu Lisesi.

Plaketlerini Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mevlüt Yalçınyiğit ve Bekir Saylam verdi.

Gölbaşı'nda Ulusal Kalite Etiketi alan öğretmenler; Oya Yılmaz, Özlem Aktaş Çınar, Hayriye Karaman, Suna Karakaya  Yardımcı, Çiğdem Bulut, Filiz Sağlık, Ayşen Biricik Karakaş, Emel Özmen, Tenzile Serin, Ayfer Tokyürek, Şehriban Toprak, Demet Gümüş, Emine Gürbüz, Gamze Küçük.

Okul Levhası Alan Okul Müdürleri; Adem-Bilhan Uysal İlk/Ortaokulu, Atatürk İlkokulu, Ayşe Özbağı Ortaokulu, Baldudak Ortaokulu, Dr. Şerafettin Tombuloğlu Anadolu Lisesi, Enver Bektaş İlkokulu, Gölbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gölbaşı Zübeyde Hanım MTAL, Gündüz Alp İlkokulu, Halise Arslan Özel Eğitim Anaokulu.

Plaketlerini Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bekir Saylam verdi.

Gölbaşı'nda Ulusal Kalite Etiketi alan öğretmenler; Gülşah Betül Kelekçibaşı, Nurgül Bakaç, Elif Banu Yetimoğlu, Ayşe Gedikoğlu, Deniz Ercan, Melda Çelik, Yeşim Tan, Ayşegül Yangın, Fatma Şimşek (Gölbaşı), Şerife Oğuzlar, Demet Gökoğlu, Gülfer Ataş, Devrim Bostan, Emine Ayşan, Sultan Erikli, Sevcan Çelik.

Okul Levhası Alan Okul Müdürleri; Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi, Özel Darüşşifa Eymir İlkokulu, Sevgi Çiçeği İlkokulu, Şahin Sevin İlkokulu, Şehit Bülent Göçer Ortaokulu, Şehit Halim Şahin Ortaokulu, Şehit Sebahattin Koçak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, TEK İlkokulu, TEK Ortaokulu,

Plaketlerini Gölbaşı İlçe Milli Eğitim  Müdürü Serap Yılmaz verdi.

Gölbaşı'nda en çok eTwinning projesi yürüten iki okulun öğretmenleri Şehit Bülent Göçer İlkokulu ve TOKİ Şehit Hakan Can Anaokulu öğretmenleri; Ayşane Yurtdaş, Esra Kaysı, Hadice Özkavacıklı, Hülya Kaleli Fahri, Lale Karatepe, Nebahat Güneş,Nurten Ekizoğlan, Songül Akbulut Öztürk, Şenay Peker, Yasemin Kaplan, Zeynep Filik, Zuhal Akar, Arife Genç, Ayşe Nur Özer, Ayşe Onur, Biricik Sarı. Şehit Bülent Göçer İlkokulu ve TOKİ Şehit Hakan Can Anaokulu okul müdürleri

Plaketlerini İl Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa verdi.

Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, etwinning projelerinde 95 kalite etiketine ulaşılmasında; proje çalışmaları ve kalite etiketi süreçlerinde Gölbaşı'ndaki öğretmenlere mentörlük yaparak kalite etiketi sayısındaki artışın en önemli destekçileri olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Sorumlusu Semiha Özkul ve etwinning Gölbaşı İlçe Temsilcisi Ayşane Yurtdaş'a ise plaketlerini Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu taktim etti.