Çıtayı yükselttik

Ali İhsan Tunç’a yönelik 'Siyaset yapmıyorum diyor ama geçmiş siyasilere laf söylüyor niye konuşmuyorlar diye. Zaten kendi sözlerinizle siyaset yaptığınızı yansıtıyorsunuz” diyen Duruay, “Geçmiş dönemle ilgili gerek duymadığımız için konuşmadık. Herkes kendi döneminde Gölbaşı'na hizmet etmiştir. Var olan imkanlarda en iyi şekilde değerlendirme çalışmıştır'

Boş arsanın Gölbaşı'na faydası yok

Gölbaşı'nda arsa da satılacaktır, borçta yapılacaktır. Boş arsanın Gölbaşı halkına hiç bir katkısı yoktur olmamıştır da. İnsanlar hep boş bardağa bakarlar. Yapılanları da göreceksiniz.

Sırf siyaset olsun diye..

Mogan Gölü'nü görüyorsunuz. Ama nedense her seferinde gündeme getiriyorsunuz. Cuma günü de gözlerinizle bunu göreceksiniz. İhalesi yapılmış, bildiğiniz halde tereddüt ediyorsunuz. Sırf siyaset olsun diye bunları söylüyorsunuz.

74 parsel de bir kişinin sözünü yerine getirmediği için şuanda bu durumda. Ona da inşallah çözüm bulacağız.

Siyasetin çıtasını yükselttik

Siyasetin çıtasını o kadar yükseltmişiz ki biz, daha önce ufak tefek konular konuşulurken mecliste bugün bunlar konuşuluyor. bundan sonra geleceklerin işi zor, daha büyük projelerle gelmeleri gerekecektir. Mogan Gölü temizleniyor, Konya Yolu yapılacak. bundan hiç birinizin tereddütü olmasın” şeklinde konuştu.