Bülent Yılmaz; “Haklının daima yanında, haksızın ise karşısında olacağım”

Amacımız Gölbaşı’na ve Gölbaşı’lıyım diyen herkese hizmet etmek, sorunlarına çare bulmaktır. Gölbaşı’nın yarınlarının güzel olabilmesi için çalışacağız. 31 Mart akşamı partimiz ve başkan adayımız Yakup Odabaşı sandıktan zaferle çıkacak.” dedi.

“BİZ İLKELİ VE DÜRÜST BİR SİYASETTEN YANAYIZ”

Öte yandan Yılmaz haklının yanında, haksızın karşısında olacağının altını çizerek; “Gölbaşı halkının refahı için çalışacağız. Mecliste halkı temsil edecek, halkın istek ve sorunlarını dile getireceğiz. Haklının daima yanında, haksızın ise karşısında olacağımın sözünü veriyorum. Gölbaşımızın kalkınmasında, gelişmesinde görev ve sorumluluk almak adına Gölbaşı Belediye Meclis Üyeliğine talip oldum. Biz ilkeli ve dürüst bir siyasetten yanayız. ”

“GÖLBAŞILI VATANDAŞLARA HİZMET ETMEK İÇİN KOLLARI SIVAYACAĞIZ”

Halka ve hakka hizmet etme arzusunda olduğunu belirten Yılmaz; “Gölbaşı Belediye Meclisi'nde halkın gören gözü, duyan kulağı, konuşan dili olacağım. Doğup büyüdüğüm ilçeye hizmet etmek, ilçemi en güzel yerlere getirmek için halka ve hakk’a hizmet arzusundayım. Gölbaşılılar bilmelidir ki oylarıyla yanlışların önünü tıkayıp doğruların önünü açacaklar. 1 Nisan sabahı Yakup Odabaşı başkanlığında Gölbaşılı vatandaşlara hizmet etmek için kolları sıvayacağız.” dedi.