BBP Kadın Kolları çalışmalarına devam ediyor...

Gölbaşı’nın kırsal mahallelerinde kadın seçmenlerle bir araya gelerek projelerini anlatan BBP Kadın Kolları Başkanlığı, ev toplantılarının yanı sıra merkezde bulunan kadın esnafların çalıştığı işletmelere de ziyaretler gerçekleştiriyor.

"KADINLARIMIZIN FİKİRLERİNİ ALIYORUZ"

BBP Gölbaşı Kadın Kolları Başkanı Hilal Güçlü; “ Gezi ve toplantılarımızda projelerimizi açıklarken kadınlarımızın da fikirlerini alıyoruz. Şimdiye kadar Karaali, Bağiçi, Oyaca, Boyalık, Topaklı, Çayırlı, Subaşı, Gökçehüyük, Karaoğlan, Oğulbey, Halaçlı mahallelerinde kadınlarla buluştuk.Tüm bunları yaparken amacımız kadınları sosyal hayata daha fazla katarak üretken hale getirmektir.  Bulundukları ortamlarda daha fazla nasıl verimli hale gelerek kendilerini gerçekleştirebilirler.  Kadınlarımızın aileleri ile birlikte daha kaliteli ve huzurlu olarak yaşamlarını gerçekleştirmek için hep birlikte el ele vererek neler yapabiliriz kadınlarımızla konuşuyoruz. Bu konudaki projelerimizi onlarla paylaşıyoruz. Çok güzel de geri dönüşümler alıyoruz” dedi.

"HEDEFE ULAŞMAK İÇİN AZİMLE GAYRET EDİYORUZ"

BBP Gölbaşı Kadın Kolları Başkanı Hilal Güçlü; “Belediye Başkan Adayımız Gökhan Koçak, Gölbaşı’nın geleceği için çok şey ifade etmektedir. Sosyal adalete verdiği önemle özelikle kadınlara ve çocuklara yönelik çok güzel projeleri hayata geçirecek bir Belediye Başkanı olacaktır. Bu hedefe ulaşmak için azimle gayret ediyoruz” dedi.