Başkan Şimşek aday adaylığı başvurusunu yaptı...

“Rabbim, birlik ve beraberliğimizi daim etsin. İlçemize, ilimize, ülkemize hayırlı, uğurlu olsun. Allah utandırmasın.” diyen Başkan Şimşek, Gölbaşı için aşkla çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. 

Başkan Şimşek, Tulumtaş Mağarası, Büyük Gölbaşı Merkez Projesi kapsamında açılan Merkez Meydanı, Nostaljik Tramvay, Uluslararası Bilardo Kompleksi, Buz Pateni ve Tırmanma Salonu, Üniversiteliler Caddesi, sokak renovasyonları, spor merkezi renovasyonları, koşu ve bisiklet yolları gibi projelerin ve kalıcı eserlerin, eğitim, kültür, sanat, çevre ve spor alanında hayata geçen sosyal belediyecilik uygulamalarının yanı sıra yapımı süren BGMP etapları ve diğer projelerle Gölbaşı’nın kapılarını dünyaya açmaya devam edeceklerinin altını çizdi. 

İlçe sakinlerine Gölbaşı ailem diyerek hitap eden Başkan Şimşek, şunları söyledi: “Sevgili Gölbaşı Ailem; 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Gölbaşı Belediye Başkanlığı için adaylık sürecini tekrar başlatmak üzere aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Bundan ötürü büyük bir gurur ve sorumluluk duyuyorum. Geçtiğimiz dönemde hayata geçirdiğimiz hizmetlerimizi daha da ileriye taşıma arzusundayız. 

Gölbaşı'mızı daha yaşanabilir, daha konforlu ve daha sürdürülebilir bir yer haline getirmek adına çıktığımız bu yolda, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirerek, ilçemizin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak istiyoruz. Gölbaşı’mızın kapılarını dünyaya açıyoruz demiştik, buna devam edeceğiz. Yaptığımız çalışmaların üstüne koyarak birçok farklı alanda  önemli ve kalıcı projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. 

Siz değerli hemşehrilerimle birlikte, ilçemizi daha ileriye taşımak, herkesin refahını artırmak, hep birlikte Gölbaşı'mıza hayırlı ve uğurlu bir gelecek inşa etmek için el birliğiyle aşkla çalışacağımıza olan inancımı bir kez daha ifade ediyor, çıktığımız bu yolda   Rabbim milletimize karşı bizi mahcup etmesin diyorum. Biz büyük bir aileyiz.” dedi.